Innovatieve
stalinrichtingen

Nieuw management voor Van Osch Uden BV!

Bart van Osch, directeur en mede-eigenaar, verlaat na 30 jaar het familiebedrijf

Bart van Osch, directeur en mede-eigenaar van Van Osch Uden verlaat na 30 jaar ons familiebedrijf. Hij draagt zijn aandelen over aan zijn zus Lieke van den Heuvel-van Osch en zijn zwager Bas van den Heuvel. Bart nam zijn besluit na een weloverwogen proces. Hij gaat zich de komende tijd bezinnen op een nieuwe toekomst. Een nieuw management gaat zijn taken overnemen.

Taken van Bart worden overgenomen door nieuw management

Het vertrek van Bart zorgt binnen ons bedrijf voor een managementwissel. De taken van Bart van Osch worden overgenomen door Eric Langens, Nicole Vogels en Lieke en Bas van den Heuvel. Eric wordt commercieel directeur terwijl Nicole verantwoordelijk wordt voor financiën en personeel. Bas van den Heuvel gaat zich naast de rol van algemeen directeur vooral richten op engineering en productie, hij neemt samen met Lieke de algemene zaken op zich. Het nieuwe management ziet een mooie toekomst vol kansen en mogelijkheden.

Voor onze klanten en toeleveranciers verandert er niets

Voor onze klanten en toeleveranciers verandert er door het vertrek van Bart niets. Met Van Osch Uden en Growfeeder blijven we ons richten op de internationale markt voor stalinrichting in de varkenshouderij. Het ontwikkelen, produceren en leveren van stalinrichting met een hoge kwaliteit voor de varkenshouderij blijft de belangrijkste activiteit voor onze beide bedrijven.

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen of wilt u graag reageren op ons bericht? Neem gerust contact op met Eric, Bart of Bas of stuur een e-mail naar info@van-osch-uden.nl.


Gepubliceerd op: 23 september 2022