Innovatieve
stalinrichtingen

Fusie nieuws

1b4c9d2_w1000_vanoschlogo

Van Osch Uden B.V. gaat samen met Growfeeder B.V. verder als Van Osch B.V.

Na eerder het management van beide bedrijven al te hebben samengevoegd, zijn nu de juridische fusie en het voeren van één en dezelfde naam logische vervolgstappen.


De fusie en naamswijziging zijn een gevolg van het achter de schermen verder bundelen en verbeteren van de krachten van de twee bedrijven, die al ruim 25 jaar nauw met elkaar zijn verweven.
Formeel wordt de fusie per 27 juli een feit, als dit voor jou als relatie wijzigingen met zich meebrengt dan ontvang je hiervoor een apart schrijven.

Maar met het optimalisatietraject tillen we het niveau van onze producten (inclusief engineering, productie en logistiek) van beide organisaties voor jou als klant, dealer of relatie ongetwijfeld naar een nog hoger niveau. Hetzelfde geldt voor de service die we graag verlenen.


NIEUW!!!!!! Onze afdeling RVS

Kwaliteit, levensduur, gebruiksgemak, dierwelzijn; het zijn slechts enkele factoren die de keuze voor stalinrichting bepalen. Door de fusie met Growfeeder is Van Osch nu ook specialist in RVS producten voor de agrarische sector. We maken RVS stalinrichtingen en aanverwante producten met als eindbestemming de varkenshouderij, bijvoorbeeld:

  • Hokinrichting
  • Wanden, deuren en afwerkprofielen
  • Troggen
  • Drinkbakken en waterleiding
  • Speelmaterialen
  • Onderdelen stalinrichting

Onder andere dankzij onze kracht in maatwerk, mate van flexibiliteit en onze grote voorraden hebben we ook op gebied van RVS voor iedere agrarische ondernemer de perfecte oplossing. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor jou? Bel of mail naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl


Prettige samenwerking

Heb je vragen in het algemeen of in het bijzonder naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan hoor of lezen wij het graag. Voor nu tot slot: op naar een prettige verdere samenwerking!


Gepubliceerd op: 27 juli 2023