Vleesvarkens

Stalinrichting voor uw vleesvarkens

Onze hokinrichting voor vleesvarkens zijn in verschillende materialen en uitvoeringen te verkrijgen. Stuk voor stuk voldoen ze aan onze strenge eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en dierwelzijn.

Vleesvarkenshokken leveren we in duurzaam PVC, met slagvaste panelen of uitgevoerd met betonschotten met Trespa-deurtjes. De profielen zijn ofwel van RVS of van gegalvaniseerd staal. Ook op het gebied van vloeren bieden we maximale keuzevrijheid: van betonroostervloeren tot bolle vloeren of gietijzeren roostervloeren.

Natuurlijk zijn we ook uw partner in uw behoefte aan voerbakken (droog- of brijvoer), waterleidingen, trogvoedering enzovoorts.

Plateaus: meer vierkante meters

Wilt u extra leefruimte creëren, zonder nieuwbouw te plegen? Kies dan voor een plateau. We realiseren een verdieping (van beton, metaal of kunststof), die uw varkens (vleesvarkens én biggen) kunnen bereiken via een loopbrug (opklapbaar of vast). De plateaus zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: beton, composiet en kunststof.

Voordelen van plateaus:

  • Efficiënter gebruik staloppervlak

  • Groter aandeel dichte vloer

  • Meer keuze in ligplaats

  • Ruime keuze voor materiaal bodem (beton, metaal, kunststof)

  • Klimaatbeheersing (creëren van temperatuurverschil boven-beneden)

  • Rijkere leefomgeving

  • Mogelijkheid voor het scheiden (ontwijken) van hokgenoten

Kantelbaar plateau

Voor het reinigen van de hokken en het laden van de varkens hebben we een kantelbaar plateau ontwikkeld. De bereikbaarheid van zowel de beneden- als bovenverdieping blijft daarmee optimaal. Met een plateau vergroot u het aandeel dichte vloer, tegen een zeer aantrekkelijke investering.

Bekijk hier de werking van de plateaus..

Opfokgelten
In 2021 hebben we een opfokgeltenstal ingericht met kunststof hokinrichting en rvs troggen. Voor in het hok is een poort gemonteerd om grote groepen te creëren.

Lees meer
Plateaus Deurne
In 2021 hebben we plateaus geleverd voor een vleesvarkensstal in Deurne. De plateaus zijn 120 cm diep, vandaar dat we gekozen hebben voor opklapplateaus. Deze plateaus met Paneltim platen zijn verhoogd uitgevoerd (onderkant plateau: 100 cm).

Lees meer
Vleesvarkensstal Panningen
In 2021 hebben we een vleesvarkensstal ingericht met kunststof hokinrichting en Groba-groepsfeeders. Achter de groepsfeeder is een trespa poort gemonteerd om grote groepen te creëren.

Lees meer