vanOsch-logo-wit

Partners

Partners

Bundelen van krachten voor het beste resultaat

Samenwerken hebben we bij Van Osch hoog in het vaandel. Met het bundelen van krachten kom je tot het beste resultaat, ook in de wereld van de varkenshouderij. Met onze klanten en dealers werken we intensief samen, daarnaast hebben we diverse partnerschappen waaronder dealerschappen van diverse topmerken, vaste montagebedrijven, maar ook samenwerking in onderzoek met o.a. WUR.

Bouwbedrijven

Ook op de vlakken van materialen en onderdelen, en in het verlengde daarvan productie, bouw en installatie hebben we diverse partnerships. Dit onder meer met bouwbedrijven die zich (deels) richten op het realiseren van varkensstallen. Ons specialisme in RVS, van ontwikkeling tot productie en realisatie, vormt ook vanuit dit oogpunt een grote meerwaarde.

 

Interesse in een partnerschap?

partners-van-osch
Meer weten over alle mogelijkheden van een partnership met Van Osch? Laten we afspreken. Een mailtje naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl en we plannen met veel plezier een afspraak met je in.
groba
paneltim
lamapor
MSW-logo
leenders
AVT-logo-def-CMYK
nooyen-pig_flooring
Logo-AB-RGB
paneltim
LaBO-logo

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..