vanOsch-logo-wit

Beurzen

Beurzen

Tot ziens op de beurs …

Onze mensen spreken jou graag. Telefonisch, maar nog liever persoonlijk aan tafel. Bij jou op het bedrijf, of wellicht binnenkort op een van de beurzen waar we als de specialist in stalinrichtingen van de partij zijn.

Ontario Pork Congress 2023

Zo zijn we op 21 en 22 juni dit jaar te vinden op het Ontario Pork Congress. Dit gerenommeerde evenement brengt alles samen wat speelt in de wereld van de varkenshouderij. Als de specialist in stalinrichtingen mogen we daar natuurlijk niet ontbreken.

Dutch Pork Expo 2024

De exacte datum is nog niet bekend van de Dutch Pork Expo 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch. Maar Van Osch is present, dat is al wel zeker. Kan ook niet anders. We zijn de specialist op het gebied van stalinrichtingen, en zijn dan ook graag van de partij op de beurs waar je alles vindt voor de varkenshouderij.

vanOsch-logo-footer

Een afspraak maken voor tijdens een beurs? Of elders, op een ander moment? Een mailtje naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl en we plannen met veel plezier een afspraak met jou in.
Tot ziens op de beurs, of elders natuurlijk.

vanosch-dragende-zeugen-zw

Hulsel, kraamstal

vanosch-kraamzeugen-zw

Leende, zeugenstal

vanosch-biggen-z

Wolferstedt, vrijloop kraamstal

vanosch-vleesvarkens-zw

Nederweert, vrijloop kraamstal

vanosch-dragende-zeugen-wit
Dragende zeugen
vanosch-kraamzeugen-wit
Kraamzeugen
vanosch-biggen-wit
Biggen
vanosch-vleesvarkens-wit
Vleesvarkens
vanosch-rvs-wit
RVS Stalinrichting

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..