vanOsch-logo-wit

Drinkbakken en waterleiding

drinkbakken en waterleiding

Drinkbakken en waterleiding

drinkbakken en waterleiding

Drinkbakken en waterleiding

Drinkbakken en waterleidingen produceren we in eigen beheer voor zowel de varkenshouderij als voor agrarische ondernemers met geiten of rundvee. In alle gevallen zijn het robuuste, onderhoudsarme drinkbakken met slimme systemen om vermorsing te voorkomen.

Water is een belangrijk element van een gezonde veehouderij. Maar: water wil je niet verspillen. Het moet in de maag van het dier terechtkomen en niet in de stalput. Het ontwikkelen van voorzieningen om vermorsing te minimaliseren is voor ons een voortdurende uitdaging.

Drinkbakken: minimale vermorsing

Onze drinkbakken zijn te voorzien van slimme maatregelen om vermorsing tegen te gaan, zoals (extra) spijlen of voorzieningen die een juiste motoriek en optimale drinkhouding stimuleren. Daarmee verhoog je het comfort voor het dier tijdens het drinken én voorkom je kosten door derving.

Waterleiding met drinknippels

Onze waterleidingen bestaan uit RVS buizen, voorzien van drinknippels. Nippels leveren we in alle soorten en maten, afhankelijk van de toepassing. Samen bepalen we wat voor jou de beste oplossing is. Vaak kunnen we direct uit onze grote voorraad leveren. Daarnaast is een keuze voor maatwerk altijd mogelijk. Ook dan kunnen we snel schakelen.

drinkbakken

Wil je graag meer informatie over drinkbakken en waterleiding? Een mailtje naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl en we plannen met veel plezier een afspraak met je in.

vanosch-dragende-zeugen-zw

Hulsel, kraamstal

vanosch-kraamzeugen-zw

Leende, zeugenstal

vanosch-biggen-z

Wolferstedt, vrijloop kraamstal

vanosch-vleesvarkens-zw

Nederweert, vrijloop kraamstal

vanosch-dragende-zeugen-wit
Dragende zeugen
vanosch-kraamzeugen-wit
Kraamzeugen
vanosch-biggen-wit
Biggen
vanosch-vleesvarkens-wit
Vleesvarkens
vanosch-rvs-wit
RVS Stalinrichting

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..