vanOsch-logo-wit

Hok inrichting

vanosch-rvs-wit

Hok inrichting

vanosch-rvs-wit

RVS profielen

We maken wanden op iedere gewenste hoogte. We hebben een standaardprogramma op voorraad, daarnaast produceren wij op klantwens. Voor verschillende klanten hebben we zelfs voorraad liggen, zodat we altijd snel kunnen leveren. Door het gebruik van de beste materialen heeft de hokinrichting minimaal net zo’n lange levensduur als de stal zelf.

We onderscheiden hokinrichtingen voor drie categorieën varkens:

 • Vleesvarkens
 • Biggen
 • Zeugen

  Altijd maatwerk hokinrichting

  De ene stal is de andere niet. Dat realiseren we ons maar al te goed. Daarom is jouw ontwerp leidend. Wij zorgen dat het eindproduct naadloos beantwoordt aan je wensen en verwachtingen. Het resultaat: je ontvangt maatwerk pakket aan RVS profielen.

  Kwaliteit: advies

  We werken eenvoudig en laagdrempelig: al met een schets of globale indruk kun je bij ons terecht. We inventariseren je wensen en gaan aan de slag. Daarin zijn we constructief-kritisch. Kan er iets beter, goedkoper of slimmer? Dan melden we dat. Niet om eigenwijs te zijn, wél omdat we graag een stap extra zetten in jouw voordeel. Zo garanderen we elke dag opnieuw hokinrichtingen van excellente kwaliteit.

  Innovatie in hokinrichting

  Wet- en regelgeving op het gebied van stalinrichting is veranderlijk. Voor een goede agrarische bedrijfsvoering is een innovatieve partner/leverancier dan ook van groot belang. Om die reden passen we onze inzichten voortdurend aan en blijven we onze producten continu vernieuwen.

  Download hier onze folder

  hokinrichting

  Wil je graag meer informatie over onze stalinrichting voor hokinrichting? Een mailtje naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl en we plannen met veel plezier een afspraak met je in.

  vanosch-dragende-zeugen-zw

  Hulsel, kraamstal

  vanosch-kraamzeugen-zw

  Leende, zeugenstal

  vanosch-biggen-z

  Wolferstedt, vrijloop kraamstal

  vanosch-vleesvarkens-zw

  Nederweert, vrijloop kraamstal

  vanosch-dragende-zeugen-wit
  Dragende zeugen
  vanosch-kraamzeugen-wit
  Kraamzeugen
  vanosch-biggen-wit
  Biggen
  vanosch-vleesvarkens-wit
  Vleesvarkens
  vanosch-rvs-wit
  RVS Stalinrichting

  Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..