vanOsch-logo-wit

Wanden, deuren en afwerkprofielen

wanden, deuren en afwerkprofielen

Wanden, deuren en afwerk profielen

wanden, deuren en afwerkprofielen

Wanden, deuren en afwerkprofielen

Wanden, deuren en afwerkprofielen voor stalinrichtingen stellen de moderne agrarische ondernemer in staat de stal gericht te compartimenteren. We bieden een ruime keuze uit diverse PVC wanden en deuren en RVS afwerkprofielen.

Biggenhokken, kraamhokken, hokken voor dragende zeugen, de melkruimte in een koeienstal: in ieder compartiment in de stal gelden andere behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan ventilatie, klimaatbeheersing en andere vloeren en putten. Wanden, deuren en RVS afwerkprofielen stellen je in staat de stal helemaal naar jouw wens in te richten.

Wanden en deuren

Wanden en deuren (onderdelen) maken we voor elke stalafmeting en voor elk type stal. Onze wanden en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen. Dikte, hoogte en zelfs kleur bepalen we aan de hand van jouw wensen. Ook de RVS afwerkprofielen maken we in de meeste gevallen op maat. Samen bepalen we de beste oplossing.

Voordelen van PVC

Onze wanden en deuren maken we van PVC. PVC heeft als voordeel dat het:

  • Relatief goedkoop is
  • Lang meegaat (lange levensduur en dus duurzaam)
  • Eenvoudig te monteren is
  • Weinig tot geen onderhoud vergt
  • Recyclebaar is
  • Sterk en robuust materiaal is
wanden

Wanden: brandwerend

Veiligheid in en om een (varkens)stal is van cruciaal belang voor het voortbestaan van de agrarische onderneming. In ons assortiment hebben we wanden die voldoen aan Brandklasse B (wettelijk Bouwbesluit voor PVC afdelingswanden). De brandvertragende behandelingen vergroten de kans op een succesvolle inzet van hulpdiensten en dus op het redden van de dieren. Uniek is dat we deze wandpanelen leveren in twee diktes (35 en 50mm) en in twee kleuren (grijs en wit).

Download hier onze folder

Wil je graag meer informatie over wanden, deuren of afwerkprofielen? Een mailtje naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl en we plannen met veel plezier een afspraak met je in.

vanosch-dragende-zeugen-zw

Hulsel, kraamstal

vanosch-kraamzeugen-zw

Leende, zeugenstal

vanosch-biggen-z

Wolferstedt, vrijloop kraamstal

vanosch-vleesvarkens-zw

Nederweert, vrijloop kraamstal

vanosch-dragende-zeugen-wit
Dragende zeugen
vanosch-kraamzeugen-wit
Kraamzeugen
vanosch-biggen-wit
Biggen
vanosch-vleesvarkens-wit
Vleesvarkens
vanosch-rvs-wit
RVS Stalinrichting

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..