vanOsch-logo-wit

Stalinrichting

Stalrinichting

vanosch-rvs-wit

Toekomstbestendig maatwerk …

Met Van Osch zijn we de totaaloplosser voor het inrichten van jouw varkensstal. Van vrijloopkraamhok tot vloer en voerbak. En van bevestigingsmateriaal en specifieke onderdelen tot compleet zelf ontwikkelde systemen voor de varkenshouderij. Wat je ambitie, wensen en behoeften ook zijn, met welke wet- en regelgeving ook rekening gehouden moet worden, onze mensen staan voor toekomstbestendig maatwerk.

Staal en RVS

De kwaliteit van onze producten pakken we samen met Made in Holland. Levensduur, gebruiksgemak en het welzijn van de dieren staan centraal bij de ontwikkeling en productie van alles wat we maken en doen. Of het staal of RVS betreft, onze engineers en productiemedewerkers gaan voor het beste.

Beste oplossing

We nemen je op deze site graag mee in ons assortiment aan stalinrichtingen voor zeugen, kraamzeugen, biggen en vleesvarkens. Vanzelfsprekend gaan we over onze producten (en dienstverlening) graag met je in gesprek. Of het nu gaat over vrijloopkraamhokken, of hokken voor vleesvarkens, biggen, zeugen of beren; samen komen we ongetwijfeld tot wat voor jou de beste oplossing is.

techniek-van-osch
vanosch-dragende-zeugen-wit
Dragende zeugen
vanosch-kraamzeugen-wit
Kraamzeugen
vanosch-biggen-wit
Biggen
vanosch-vleesvarkens-wit
Vleesvarkens
vanosch-rvs-wit
RVS Stalinrichting
vanosch-dragende-zeugen-zw

Hulsel, kraamstal

vanosch-kraamzeugen-zw

Leende, zeugenstal

vanosch-biggen-z

Wolferstedt, vrijloop kraamstal

vanosch-vleesvarkens-zw

Nederweert, vrijloop kraamstal

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..