vanOsch-logo-wit

Biggen

vanosch-biggen-wit

Biggen

vanosch-biggen-wit

Stalinrichting voor uw biggen

Grondhokken voor biggen leveren we als compleet bouwpakket, desgewenst inclusief bijvoorbeeld roostervloer, voerbakken en troggen. Uiteraard op maat voor jou gemaakt.

Onze grondhokken voor biggen zijn leverbaar in verschillende materialen en met diverse voederoplossingen, zoals droogvoerbakken en trogvoedersystemen.

Altijd maatwerk hokinrichting

De ene stal is de andere niet. Dat realiseren we ons maar al te goed. Daarom is jouw ontwerp leidend. Wij zorgen dat het eindproduct naadloos beantwoordt aan je wensen en verwachtingen. Het resultaat: je ontvangt maatwerk pakket aan RVS-profielen, PVC planken, gegalvaniseerde buizen en de benodigde bevestigingsmaterialen. Exact wat je nodig hebt, niet meer en niet minder. Wil je meer achtergrond weten over hokinrichting, klik dan hier

Dichte wanden of volspijlen

Afhankelijk van je voorkeur kies je voor dichte wanden of volspijlen in de grondhokken voor biggen. Ook roostervloeren hebben we in verschillende uitvoeringen, zowel qua materiaal (staal, beton, composiet of kunststof) als in comfort (met of zonder verwarming).

Plateaus: meer vierkante meters

Wil je extra verblijfoppervlak creëren, zonder nieuwbouw te plegen? Kies dan voor een plateau. We realiseren een verdieping (van beton, metaal of kunststof), die de varkens (vleesvarkens én biggen) kunnen bereiken via een loopbrug (opklapbaar of vast). De plateaus zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: beton, composiet en kunststof.

Voordelen van plateaus:

  • Efficiënter gebruik staloppervlak
  • Groter aandeel dichte vloer
  • Meer keuze in ligplaats
  • Ruime keuze voor materiaal bodem (beton, metaal, kunststof)
  • Klimaatbeheersing (creëren van temperatuurverschil boven-beneden)
  • Rijkere leefomgeving
  • Mogelijkheid voor het scheiden (ontwijken) van hokgenoten
Biggen

Kantelbaar plateau

Voor het reinigen van de hokken en het laden van de varkens hebben we een kantelbaar plateau ontwikkeld. De bereikbaarheid van zowel de beneden- als bovenverdieping blijft daarmee optimaal. Met een plateau vergroot je het aandeel dichte vloer, tegen een zeer aantrekkelijke investering.

Natuurlijk zijn we ook de partner in behoefte aan voerbakken (droog- of brijvoer), waterleidingen, trogvoedering, enzovoorts.

Kwaliteit: advies

We werken eenvoudig en laagdrempelig: al met een schets of globale indruk kun je bij ons terecht. We inventariseren jouw wensen en gaan aan de slag. Daarin zijn we constructief-kritisch. Kan er iets beter, goedkoper of slimmer? Dan melden we dat. Niet om eigenwijs te zijn, wél omdat we graag een stap extra zetten in jouw voordeel. Zo garanderen we elke dag opnieuw hokinrichtingen van excellente kwaliteit.

Innovatie in hokinrichting

Wet- en regelgeving op het gebied van stalinrichting is veranderlijk. Voor een goede agrarische bedrijfsvoering is een innovatieve partner/leverancier dan ook van groot belang. Om die reden passen we onze inzichten voortdurend aan en blijven we onze producten continu vernieuwen.

Wil je graag meer informatie over onze stalinrichting voor biggen? Een mailtje naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl en we plannen met veel plezier een afspraak met je in.
vanosch-dragende-zeugen-zw

Hulsel, kraamstal

vanosch-kraamzeugen-zw

Leende, zeugenstal

vanosch-biggen-z

Wolferstedt, vrijloop kraamstal

vanosch-vleesvarkens-zw

Nederweert, vrijloop kraamstal

vanosch-dragende-zeugen-wit
Dragende zeugen
vanosch-kraamzeugen-wit
Kraamzeugen
vanosch-biggen-wit
Biggen
vanosch-vleesvarkens-wit
Vleesvarkens
vanosch-rvs-wit
RVS Stalinrichting

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..