vanOsch-logo-wit

Duurzame kwaliteit

Duurzame kwaliteit

Met hart voor en trots op varkenshouder …

Elke dag beter; met leergierig als een van onze kernwaarden is dat voor het complete team van Van Osch een vanzelfsprekendheid. En met ‘elke dag beter’ hebben we het over hoe we jou als agrarisch ondernemer of dealer in de varkenshouderij het best kunnen ondersteunen.

Made in Holland

Met centraal de ontwikkeling van innovatieve producten voor de varkensstalinrichting, van kwalitatief hoogwaardig niveau. Made in Holland, zeggen we dan. Naast aspecten als gebruiksgemak en levensduur, is alles wat met duurzaamheid te maken heeft voor ons van essentieel belang.

De eigen engineering en productie staat voor maatwerk, met als peilers klantgericht denken en handelen, flexibiliteit en kwaliteit. In materialen en afwerking. Met hart voor en trots op de varkenshouderij, dragen we graag bij aan de toekomstbestendigheid van de sector.

Oog voor totale omgeving

Onze adviezen en alles wat we ontwikkelen en maken zijn dan ook volledig afgestemd op een juiste balans tussen jouw zakelijke belang enerzijds en anderzijds de visie en beleving van de hedendaagse consument, de maatschappij en de overheden. Met oog voor onze totale omgeving, van mens en dier, gaan en staan we voor duurzame kwaliteit. Voor de varkenshouderij, voor jou!

biggetjes
vanosch-dragende-zeugen-zw

Hulsel, kraamstal

vanosch-kraamzeugen-zw

Leende, zeugenstal

vanosch-biggen-z

Wolferstedt, vrijloop kraamstal

vanosch-vleesvarkens-zw

Nederweert, vrijloop kraamstal

vanosch-dragende-zeugen-wit
Dragende zeugen
vanosch-kraamzeugen-wit
Kraamzeugen
vanosch-biggen-wit
Biggen
vanosch-vleesvarkens-wit
Vleesvarkens
vanosch-rvs-wit
RVS Stalinrichting

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..