vanOsch-logo-wit

Maatwerk

constructiewerk

Maatwerk

constructiewerk

Maatwerk

Maatwerk in stalinrichting is onze specialiteit. Het liefste gaan we samen aan tafel om te bepalen hoe we jouw behoefte voor stalinrichting tot in de kleinste details kunnen realiseren.

Niets is mooier en uitdagender dan samen met jou als klant te ontwikkelen, te testen en uiteindelijk te produceren. Doordat de behoefte tot samenwerken in het DNA van Van Osch verweven is, kunnen we iedere specifieke klantwens vertalen naar maatwerk stalinrichting.

Aantrekkelijke kostprijs

Maatwerk is echter meer dan een combinatie van unieke producten. Maatwerk betekent ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; de investering moet reëel zijn. Daarnaast houden we, daar waar maatwerk geen vereiste is, grote voorraden. Zo zijn we altijd in staat snel te leveren.

Maatwerk: sectorbreed

Onze maatwerk oplossingen en producten beperken zich niet tot de varkenshouderij. We bieden maatwerk voor alle disciplines in de agrarische sector. We zetten onze schouders onder iedere uitdaging op het gebied van maatwerk in oplossingen.

We werken graag voor ondernemers die actief zijn in de:

  • Varkenshouderij
  • Koeien- of geitenhouderij
  • Tuinbouw
  • Bouwsector
maatwerk-van-osch

Maatwerk: vanaf 1 stuk(s)

Maatwerk hoeft niet altijd kostbaar te zijn. Evenmin is het gebonden aan grote aantallen (productie). Je kunt met iedere vraag bij ons terecht. Samen bepalen we hoe (en onder welke voorwaarden) we jouw vraag kunnen omzetten in een doeltreffend antwoord op het gebied van maatwerk stalinrichting.

Heb je interesse in maatwerk? Een mailtje naar graageenafspraak@van-osch-uden.nl en we plannen met veel plezier een afspraak met je in.

vanosch-dragende-zeugen-zw

Hulsel, kraamstal

vanosch-kraamzeugen-zw

Leende, zeugenstal

vanosch-biggen-z

Wolferstedt, vrijloop kraamstal

vanosch-vleesvarkens-zw

Nederweert, vrijloop kraamstal

vanosch-dragende-zeugen-wit
Dragende zeugen
vanosch-kraamzeugen-wit
Kraamzeugen
vanosch-biggen-wit
Biggen
vanosch-vleesvarkens-wit
Vleesvarkens
vanosch-rvs-wit
RVS Stalinrichting

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..