Innovatieve
stalinrichtingen

Van Osch Uden

De historie van Van Osch Uden voert terug tot 1939. Toen richtte hoefsmid Bert van Osch het bedrijf op, destijds als bescheiden smederij.

In de smederij verzorgde Bert de hoeven van paarden en last hij de eerste varkenshokken. Begin jaren veertig verhuisde het gezin Van Osch, inmiddels uitgebreid met vier dochters en één zoon, van Mariaheide naar Uden.

Nieuwe focus: varkensstallen

Toon, de enige zoon van het gezin, nam uiteindelijk de smederij over van zijn vader. Een jaar na de officiële overdracht in 1974, verlegden Toon en zijn vrouw Mieke de focus puur naar de inrichting van varkensstallen.

Dubbele verhuizing

Die keuze bleek de juiste. In 1978 betrok Van Osch een groter pand en in 1992 verhuisde het bedrijf opnieuw, naar de huidige locatie aan de Zadelmakerstraat, die later twee keer uitgebreid werd.

Growfeeder: specialist in RVS

In 1995 werd varkensstalinrichter Verhagen uit Gemert onderdeel van Van Osch. In hetzelfde jaar startte onder de Van Osch-vlag een nieuw bedrijf: Growfeeder, gespecialiseerd in RVS varkensstalinrichtingen.

Nog altijd familiebedrijf

In 2004 droegen Toon en Mieke het stokje over aan hun twee kinderen, Bart en Lieke. Lieke heeft tot 2018 de financiële kant van de zaak beheerd, partner Bas van den Heuvel heeft al jaren de leiding over Growfeeder en Bart is tot en met 2022 algemeen directeur van Van Osch geweest. Eind 2022 draagt Bart zijn aandelen en de algemene leiding over aan Bas en Lieke van den Heuvel. Daarmee zijn beide bedrijven tot op de dag van vandaag een rasecht familiebedrijf.

Bas van den Heuvel

Bas van den Heuvel

Directeur

‘Automatisering en perfectie, die kernwaarden maken ons als oer-Hollands bedrijf onderscheidend. Klanten uit alle uithoeken van de wereld verlangen het beste materiaal: wij zorgen dat ze dat krijgen.’

 

Eric Langens

Eric Langens

Commercieel directeur

‘Samen met de ondernemer het interieur van een varkensstal bedenken, doorrekenen en uiteindelijk die mooie varkensstal ook daadwerkelijk realiseren, dat geeft mij de grootste kick!’

 

Gert van Oort

Gert van Oort

Verkoopadviseur

‘Wij staan met twee voeten in de varkensstal. Daardoor weten we welke oplossing past bij de specifieke wensen van de klant. Dankzij ons moderne machinepark is onze productie efficiënt en kunnen we onze kwaliteit waarborgen.’

 

Nicole Vogels

Nicole Vogels

Financieel manager

‘Op kantoor ben ik uw aanspreekpunt. Als we uw wensen duidelijk in beeld hebben, gaat ons team van vakmensen, zowel in de advisering aan u als in de productie van onze systemen, met plezier en passie voor u aan de slag.’

 

Mari Thomassen

Mari Thomassen

Magazijn / expeditie

E magazijn@van-osch-uden.nl