Innovatieve
stalinrichtingen

Projecten bij Van Osch

Innovatie is een van onze speerpunten. Nederland loopt voorop op het gebied van stalinrichting; Van Osch Uden is nationaal gezien een toonaangevende speler. Daar zijn we trots op en dat willen we blijven.

We geven u graag een indruk van de oplossingen die we samen met onze relaties ontwikkelden. Wilt u ook uw maatwerk project onderbrengen bij een ervaren, professionele partij? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek bekijken we hoe we uw wensen kunnen vormgeven.

Onze projecten

We hebben in het verleden met plezier aan projecten gewerkt, die vandaag de dag nog steeds een verschil maken. We geven enkele voorbeelden:

  • Alle projecten
  • Dragende zeugen
  • Kraam zeugen
  • Biggen
  • Vleesvarkens
Opfokgelten
In 2021 hebben we een opfokgeltenstal ingericht met kunststof hokinrichting en rvs troggen. Voor in het hok is een poort gemonteerd om grote groepen te creëren.
Zeugenstal Egchel
In Egchel (Limburg) is in 2021 een nieuw zeugenbedrijf gebouwd. Bij de kraamhokken is gekozen voor beweegbare vloeren om het aantal doodgelegen biggen te reduceren.
Zeugenstal voerstations
Voor de dragende zeugenstallen groepshuisvesting met voerstations leveren wij ook de benodigde poorten en hekwerk.
Biggenstal Egchel
In 2022 hebben wij een nieuwe biggenstal ingericht in Egchel. Biggenhokken worden steeds vaker uitgevoerd met een verwarmde bolle vloer en een "koud" rooster achter in het ..
Zeugenstal groepshokken
Steeds vaker worden zeugen in groepshokken gehuisvest. Soms in kleinere maar soms ook in grote groepen. Dit gebeurd zowel met droogvoer als bijvoer.
Zeugenstal Leende
In Leende is in 2021 een compleet nieuw zeugenbedrijf gebouwd. De ondernemer koos voor van Osch stalinrichting op zijn complete bedrijf.
Plateaus Deurne
In 2021 hebben we plateaus geleverd voor een vleesvarkensstal in Deurne. De plateaus zijn 120 cm diep, vandaar dat we gekozen hebben voor opklapplateaus. Deze plateaus met Paneltim..
Vleesvarkensstal Panningen
In 2021 hebben we een vleesvarkensstal ingericht met kunststof hokinrichting en Groba-groepsfeeders. Achter de groepsfeeder is een trespa poort gemonteerd om grote groepen te ..
Vleesvarkensstal Siebengewald
Deze stal is in 2021 ingericht met kunststof hokinrichting en brijvoertroggen. De volledig vlakke roostervloer met openingen (onder de RVS brijvoertrog) zorgen voor stabiliteit en ..
Biggenstal
Biggenhokken worden steeds vaker uitgevoerd met een verwarmde bolle vloer en een "koud" rooster achter in het hok. Het voordeel van deze indeling is een warm gedeelte waar de ..
Zeugenstal groepshokken
Steeds vaker worden zeugen in groepshokken gehuisvest. Soms in kleinere maar soms ook in grote groepen. Dit gebeurd zowel met droogvoer als bijvoer.
Zeugenstal Egchel
In Egchel is in 2020 een zeugenbedrijf uitgebreid met dragende zeugen in groepshuisvesting. Voor de dragende zeugen is gekozen voor maximale benutting van de ruimte met ..
KI-station Lienden
In 2021 heeft van Osch Uden een nieuwe berenstal ingericht voor 144 KI-beren. De beren leven op een dik pak vlasstro, dat reikt tot aan de betonvloer waar de troggen op staan. ..
Vrijloop kraamhok
In de varkenshouderij in Europa komt steeds meer vraag naar vrijloopkraamhokken. Van Osch Uden produceert kraamhokken die voldoen aan deze eisen met veel bewegingsvrijheid.
Zeugenstal Zijtaart
In Zijtaart (Noord-Brabant) is in 2020 een nieuwe kraamstal gebouwd. Bij de kraamhokken is gekozen voor een volkern kunststof vloer, Brandklasse B, met ..
Zeugenstal Ysselsteyn
In Ysselsteyn (Limburg) is in 2020 een nieuw zeugenbedrijf gebouwd. Bij de kraamhokken is gekozen voor kraamopfokhokken om efficient te kunnen werken.
Biggenstal Egchel
In Egchel (Limburg) is in 2018 een nieuwe biggenstal gebouwd. De biggenhokken zijn uitgevoerd in een volledig roostervloer van kunststof gecombineerd met beton. Het voordeel ..
Zeugenstal Egchel
In Egchel (Limburg) is in 2018 een nieuw zeugenbedrijf gebouwd. Bij de kraamhokken is gekozen voor beweegbare vloeren om het aantal doodgelegen biggen te reduceren.
Zeugenstal Maasbree
In Maasbree (Limburg) is in 2011 een nieuw zeugenbedrijf gebouwd. In 2015 is dit bedrijf verdubbeld. De ondernemer koos voor WECO-boxen met uitloop voor de dragende zeugen, zodat ..
Zeugenproject Vietnam
In Vietnam heeft VDL Agrotech in 2016 een compleet nieuw zeugenbedrijf gerealiseerd. De stallen zijn allen voorzien van tunnelventilatie met padcooling. Om de dieren van voldoende ..
Kraamhokken Lübars (D)
Voor een klant in Lübars, in het oosten van Duitsland, hebben we eind 2016 312 kraamhokken gemaakt. Ze voldoen volledig aan de strenge eisen van de deelstaat Saksen-Anhalt. ..
Zeugenstal Dreumel
In Dreumel (Gelderland) is in 2016-2017 een zeugenbedrijf uitgebreid met kraamhokken, dragende zeugen en biggen. De ondernemer koos voor groepshuisvesting met kunststof ..
Zeugenstal Heeswijk-Dinther
In Heeswijk-Dinther is in 2016 een zeugenbedrijf uitgebreid met dragende zeugen in groepshuisvesting. Voor de dragende zeugen is gekozen voor maximale benutting van de ruimte met ..
KI-station Fleringen
In 2016 heeft F.H. Loohuis een nieuwe berenstal ingericht voor 99 KI-beren. De beren leven op een dik pak vlasstro, dat reikt tot aan de betonvloer waar de troggen op staan.
Vleesvarkensstal Melderslo
Deze stal is in 2017 ingericht met kunststof hokinrichting en brijvoertroggen. De volledig vlakke roostervloer met openingen (onder de RVS brijvoertrog) zorgen voor stabiliteit en ..
Vleesvarkensstal Meerlo
In 2016 hebben we een vleesvarkensstal ingericht met kunststof hokinrichting en Groba-groepsfeeders. Op de voergang hebben we stalen roosters gebruikt voor de luchtinlaat. Meteen ..
Plateaus Asten
In 2017 hebben we plateaus geleverd voor een vleesvarkensstal in Asten. De plateaus zijn 135 cm diep, vandaar dat we gekozen hebben voor opklapplateaus. Deze plateaus met Paneltim ..
Plateaus Sambeek
Medio 2016 hebben we voor een ondernemer in Sambeek een vleesvarkensstal geleverd met vaste kunststof Paneltim plateaus. Deze plateaus zijn 100 cm diep (niet opklapbaar).
Plateaus VIC Sterksel
Bij VIC Sterksel hebben we, in overleg met de onderzoekers, een afdeling vleesvarkensplateaus gemaakt. De drie vaste plateaus zijn uitgevoerd met dichte en deels open ..
Biggenstal Maasbree
De biggenhokken zijn uitgevoerd in een volledig roostervloer van kunststof gecombineerd met gietijzer. Het voordeel van deze indeling is een warm gedeelte waar de biggen kunnen ..