vanOsch-logo-wit

Lasser / Samensteller

Lasser / Samensteller

Wij zijn op zoek naar een lasser/ samensteller

In de wereld van de varkenshouderij is Van Osch specialist, producent en leverancier van stalinrichtingen. Met praktijkgerichte, innovatieve en toekomstbestendige oplossingen ondersteunen we varkenshouders of onze dealers elke dag opnieuw op het vlak van stalinrichting.

We hebben het hele productieproces van onze projecten in eigen hand binnen onze afdelingen productie staal en productie RVS. Door onze compacte en efficiënte organisatie zijn de lijnen kort en kan er ook snel worden geschakeld.
Elke dag beter; met leergierig als een van onze kernwaarden is dat voor het complete team van Van Osch een vanzelfsprekendheid.

In de functie van lasser/ samensteller werk je zelfstandig aan het samenstellen en aflassen van onze producten. Basis standplaats is de RVS lasafdeling binnen de RVS plaatbewerking waar producten zoals o.a. troggen en profielen worden gelast. Aan de hand van werktekeningen stel je het product samen om het vervolgens af te lassen (MIG/MAG). Zo nu en dan kunnen ook werkzaamheden verricht worden op onze lasafdeling staal of in de werkvoorbereiding.

De producten van Van Osch worden ontwikkeld voor en door de klant. Samen met collega’s houd je je ook bezig met ontwikkeling. Naast continue ontwikkelingen in de markt werk je aan het verbeteren van de kwaliteit van het product en het productieproces daarvan.

Wat vragen we van jou:

  • Technisch inzicht 
  • Enige werkervaring als lasser/samensteller en/ of een lasopleiding
  • Tekeningen lezen óf de motivatie om dit eigen te maken
  • Affiniteit met moderne productietechniek
  • Zelfstandigheid
  • Samenwerken

Hoe werkt het bij Van Osch?

Niet te veel woorden, liever daden. Samenwerken, elkaar helpen. Op z’n tijd een grapje. En na het realiseren van een klus samen genieten van het resultaat. Gewoon op een spontaan moment aan het eind van een werkdag of tijdens het jaarlijkse teamuitje. Deze werkcultuur spreekt jou aan. Zoals jij je ook helemaal thuis voelt in een omgeving die trots is op elkaar, op haar klanten, producten en diensten. Leergierig als je bent, vind je het heel belangrijk dat je persoonlijk elke dag opnieuw de ruimte en middelen krijgt om te groeien. Als collega, professional én mens.
Op locatie Zadelmakerstraat 3, 3a en 5 in Uden werk je met een team van ervaren en enthousiaste medewerkers, in totaal zo’n 25 personen.

Wij bieden je een salaris conform verantwoordelijkheid en uren passend binnen de CAO Metaal en Techniek, de mogelijkheid om aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en pensioenopbouw bij PMT. Op basis van een fulltime dienstverband (40-urige werkweek) ontvang je 25 vakantiedagen en bouw je 13 ADV dagen op.

Voor de werving- en selectie van kandidaten voor deze vacature hebben we een samenwerking met Baantreffers. Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op met Baantreffers 0413-747163 of direct met Lieke van den Heuvel , lieke@van-osch-uden.nl 06-25005085.

 

vanOsch-logo-footer

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..