vanOsch-logo-wit

Medewerker verkoop binnendienst

Medewerker verkoop binnendienst

Voor de verkoop van onze projecten zijn we op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst

In de wereld van de varkenshouderij is Van Osch specialist, producent en leverancier van stalinrichtingen. Met praktijkgerichte, innovatieve en toekomstbestendige oplossingen ondersteunen we varkenshouders of onze dealers elke dag opnieuw op het vlak van stalinrichting.

We hebben het hele productieproces van onze projecten in eigen hand binnen onze afdelingen productie staal en productie RVS. Door onze compacte en efficiënte organisatie zijn de lijnen kort en kan er ook snel worden geschakeld.
Elke dag beter; met leergierig als een van onze kernwaarden is dat voor het complete team van Van Osch een vanzelfsprekendheid.

In de functie van medewerker verkoop binnendienst ondersteun je onze verkoopvertegenwoordigers in het behandelen van klantvragen uit binnen- en buitenland. Op basis van input van de verkoopvertegenwoordiger ga je zelfstandig aan de slag met uitwerken van offertes en orderbevestigingen. Ook na het uitbrengen van offertes houd je vinger aan de pols, indien gewenst verzorg je de aanvullende toelichting en/ of informatie. Dit contact verloopt rechtstreeks met de klant. Bij ontvangst van de order draag je zorg voor uitwerken van de details daaromtrent en de overdracht naar werkvoorbereiding. De projecten zijn afwisselend in grootte en complexiteit en betreffen zowel onze productenrange in staal (buiswerk) als RVS (plaatwerk).

Wat vragen we van jou:

  • affiniteit met én kennis van de varkenshouderij
  • enkele jaren werkervaring als medewerker verkoop (binnendienst) of commerciële opleiding op MBO-niveau
  • technisch en ruimtelijk inzicht
  • enthousiasme en openheid
  • flexibiliteit
  • nauwkeurigheid
  • kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Hoe werkt het bij Van Osch?

Niet te veel woorden, liever daden. Samenwerken, elkaar helpen. Op z’n tijd een grapje. En na het realiseren van een klus samen genieten van het resultaat. Gewoon op een spontaan moment aan het eind van een werkdag of tijdens het jaarlijkse teamuitje. Deze werkcultuur spreekt jou aan. Zoals jij je ook helemaal thuis voelt in een omgeving die trots is op elkaar, op haar klanten, producten en diensten. Leergierig als je bent, vind je het heel belangrijk dat je persoonlijk elke dag opnieuw de ruimte en middelen krijgt om te groeien. Als collega, professional én mens.
Op locatie Zadelmakerstraat 3, 3a en 5 in Uden werk je met een team van ervaren en enthousiaste medewerkers, in totaal zo’n 20 personen.

Wij bieden je een salaris conform verantwoordelijkheid en uren passend binnen de CAO Metaal en Techniek, de mogelijkheid om aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en pensioenopbouw bij PMT. De mogelijkheid bestaat om 4 dagen per week te gaan werken. Op basis van een fulltime dienstverband (40-urige werkweek) ontvang je 25 vakantiedagen en bouw je 13 ADV dagen op.

Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op met Eric Langens, eric@van-osch-uden.nl 06-53298065.

 

vanOsch-logo-footer

Heeft u behoeft aan meer informatie over de producten van Van Osch, of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag..